Bio

Pietari kiipesi stand up -lavalle ensimmäisen kerran joulukuussa 2011. Vuoden 2012 hän oli armeijassa, mutta sieltä päästyään hän on keikkaillut aktiivisesti ympäri Suomea ja esiintynyt mm. Arctic Laughs -komediafestivaaleilla, Oulun Remakassa ja Paukutusklubilla (eli melkein Tavastialla). Yhdysvaltojen vierailullaan 2014 hän teki keikkoja englanniksi ympäri maata mm. Los Angelesissa maailmankuulun Comedy Storen vintillä sekä New Yorkissa Gotham Comedy Clubin kellarissa. Jenkeistä palattuaan hän on esiintynyt mm. Raahessa ja Siilinjärvellä.

2015 Pietari osallistui YLE:n Naurun Tasapaino -viihdeohjelman 3. tuotantokauteen.

 

ROCKS

Pietari On The Rocksin lavalla 2012. Iltavapailla armeijasta.

 

Pietarista sanottua:

“Suomen herkin ja avoin jätkä, todellinen unelmavävyn prototyyppi, lastenlipulla matkustava siloposki jonka jutuista tursuaa harvinainen tarkkuus ja ajoittainen puhdas röyhkeys. Pietari riisuu sinut aseista. Ainakin näin alkajaisiksi. Katsotaan muuta riisumista sitten myöhemmin.”

 

lippakiska

Pietari takatukkansa kanssa ulkoilmakeikalla 2013 kesällä Käpylän lippakioskilla.

 

“Pietari is a young up and comer and a soon to be college dropout. He has a unique style with his jokes, personal stories and silly faces. What he lacks in confidence, he makes up for in sexual frustration.”

Pietari Arctic Laughs -festareiden takahuoneessa 2014.

“23-vuotias Pietari Vihula on nouseva kyky pääkaupunkiseudulta, joka käynyt myös Jenkeissä. Tämän suorapuheisen espoolaisen komiikka syntyy raa’an rehellisyyden ja absurdiuden liittymäkohdassa, missä liian henkilökohtainen ja turhan yleismaailmallinen nivoutuu tiukkaan analyyttiseen pakettiin tiivistyen katkeransuloisesti vitsiin genitaaleista.

Pietarilla on lennokkaita tarinoita ja hauskoja havaintoja pohjautuen elämänkokemukseen joita 23-vuotiaalle on kertynyt, noh 23-vuotta.”

118

Pietari Ilosaarirockissa 2015.

Advertisements